Nannestad Hestesportklubb

2030 Nannestad

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Nannestad Hestesportklubb driver en frivillig organisasjon. For medlemsdelen er det registrert nødvendige person- og kontaktopplysninger som hvert medlem har gitt oss. I tillegg holdes det oversikt over innbetalt kontingent. Informasjonen lagres i NRYF/NIF sitt medlemsregister og i klubbens eget medlemsregister som er en del av klubbens regnskapssystem. Denne informasjonen er tilgjengelig for relevante ledere som har behov for dette for å drifte Nannestad Hestesportklubb.

Nannestad Hestesportklubb registrerer medlemmenes epostadresse ved innmelding. Epostadressen brukes kun til å sende ut informasjon fra klubben til medlemmene. Epostadresser gis ikke ut til andre. Det sendes ikke ut personifisert reklame på epost.

Ditt medlemskap i Nannestad Hestesportklubb er en støtte til vår virksomhet og vi skal sammen drifte Nannestad Hestesportklubb på beste måte. Dersom du er enig i disse retningslinjer, så trenger du ikke gjøre noe. Dersom du er uenig, så er du velkommen til å stille relevante spørsmål.

Medlemmer som ønsker innsyn i hvilke personopplysninger Nannestad Hestesportklubb har lagret om dem, kan be om dette ved å sende en anmodning om innsyn i egne opplysninger på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om informasjonskapsler (cookies)

Nannestad Hestesportklubb benytter informasjonskapsler (cookies) på hjemmesiden, som de fleste andre nettsider, og i henhold til norsk lovgivning. Informasjonskapsler er en vanlig del av infrastrukturen i Internett, og vi gjør dette for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Visse typer informasjon om deg som bruker blir som følge av dette registrert og lagret automatisk når du besøker våre sider. Typiske opplysninger som lagres, er IP adresse, valgt nettleser, operativsystem, din bredbåndleverandør, samt data over besøkte undersider og dato/tidspunkt for besøket. Denne informasjonen blir aldri utlevert til en tredjepart, eller brukt i markedsføringsøyemed. Ved å bruke nettsidene våre samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

I din nettleser kan du liste ut detaljer om alle informasjonskapsler på våre sider. Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere det automatisk. Se nettleserens brukerveiledning for hjelp med disse mulighetene. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke informasjonskapsler, vil noen av funksjonene på våre nettsider kanskje ikke fungere.

Personvernerklæring