Nannestad Hestesportklubb

2030 Nannestad

NM Distanse 2018

I helgen 8 - 9 september arrangerte vi Norgesmesterskap i distanse for junior, senior og lag. NHSK rytterne våre gjorde en fantastisk innsats i de våte løypene og tok gull sølv og bronse individuelt og Lag gull, OG lag bronsje! Gratulerer så mye med Gull Sr Tove Rognstad på Alexia, Sølv sr Kine Sesilie Iversen på Shan, og Bronse sr til Hanne Rognstad Torgersbråten på Nordlys.
Lag gullet gikk til : Tove Rognstad (itz Alexia, Hanne Rognstad Torgersbråten ( Nordlys) og Helle Braaten (Zephyr).
Lag Bronsje : Monica Iselin Evang (Haluna), Agnethe Brandtzæg (shakan), og Kine Iversen (Shan) . Gratulerer så mye igjen!

 

 

 

Gull og Bronse til Stine og Quiero!

Nordisk Baltisk Mesterskap i distanse ble avholdt 16 Juni. Her gjorde Stine og Quiero en veldig god figur og sikret seg bronse invdiuellt og gull i lag, YR klassen.

Vi gratulerer med flott resultat!

Distanseritt Hallingen

2 Juni var det distanseritt hos Hallingen Hestesportklubb. Klassen hadde 9 startende, og hele 8 av disse var NHSK ekvipasjer!
Det var nydelig vær og ser ut til at det var flott landskap å ri gjennom. 

Vi gratulerer til alle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helle Ebert Braaten og Zephyr tok 1 Plass.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glenn-Tore Finstad og Luchito tok 3 Plass.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monica Iselin Evang og Haluna tok 2.plass

 

 

 

 

 

 

Lene-Marie Henriksen Dahl og Major Tabac ble dessverre Eliminert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kine Sesilie Iversen og Shan ble også dessverre eliminert.

Tove Rognstad og Itz Alexia fullførte rittet. (har noen bilde, send det gjerne inn! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

 

Distanseritt i Sverige

Vi har hatt flere NHSK rytter til start i sverige helgen 21-22 april i distanse. Vi har fått reisebrev fra Kine Iversen fra turen; 
Fredag formiddag satte jeg og Shan kursen mot Kristinehamn for å starte vår første internasjonale 80 km, sammen med Glenn Finstad og hans hest Lutchi, som skulle gå 60km. Vel fremme møtte vi de andre norske som skulle starte , blant annet Hanne med Nordlys som er Shan sin helbror, de skulle starte samme klasse som oss, og vi valgte å ri hele rittet sammen. 
Målet vårt var bare å få godkjent rittet og være kvalifisert til 120 km og ikke minst NM. Vi lå i jevn å fin driv, hesta var kvikke og fine, å været og løypene var strålende.
Vi kom inn sammen på en 7 og 8 plass av totalt 27 og er veldig fornøyd med det, med en super groom i Mariann hadde jeg og shan en fantastisk dag.
Takk for en fin tur alle sammen!

Dette har Monica Iseling Evang å fortelle oss fra Sverige turen:
Vi var flere som dro til Sverige i går, og tre av oss startet med lag, sammen med Lene Hammeren fra en annen klubb. Fra Nannestad var det Glenn Finstad, Lene Henriksen (med Major) og meg (med Pachas Zevita).

Hestene var helt supre på starten, og fikk de første 4 milene i god driv, men i pausen ble Major eliminert fordi han hadde 64 i puls (i Norge er det 64 som er grensen, men dette stevnet hadde 60). Glenn red ut først fra pausen, så Zevita og jeg ble liggende alene, men vi fant noen som red 2 mil å holde følge med.

Zevita var supersprek, men etterhvert kjente jeg at hun ikke gikk helt rent, og hun da vi stoppet opp og kjøle beina, ble hun kjempehalt. Glenn sin hest hadde tråkket på seg selv, og ble også urein, så det var bare Lene Hammeren som fikk godkjent av laget.

Dessverre gikk ikke alt som det skulle denne gangen, men Norge hadde mange flere ekvipasjer som vi kunne heie på videre.

 

Vi gratulerer alle!

 

Morsdaldrittet 3/3

Askim rideklubb arrangerte Morsdaldrittet 3/3. Nannestad hadde 4 ekvipasjer til start: 
Agnethe Normann og Shakahn tok med seg en etterlengtet kvalifisering i 8 mila. De to første etappene gikk for fort i forhold til kvalifisering, så siste etappe måtte tas svært rolig og pent.
I 5 mila var det 3 ekvipasjer, alle hadde fullføring og kvalifisering som mål. Helle Braaten og Zephyr ble dessverre ikke godkjent etter 1.etappe da Zephyr hadde tråkket seg. Ida Marie Næss Braathen/Beaks Fiori og Stine Aasdokken/Smj Fer Maheela hadde en fin gjennomførelse og nådde målet om godkjent ritt og kvalifisering. Disse to hestene hadde sin debut i fri fart. 
Takk til Askim Rideklubb for et flott stevne! :)

 

Distanse